Erasmus, нові можливості

13 січня в рамках програми Erasmus + і тренінгового курсу "INSPIRATION: INvolving youthS in Project and Inclusion RATIONal activities" Відбулася зустріч з активною молоддю міста, присвячена можливостям участі в проектах Erasmus і безпосередньо темі проекту який проходив в Естонії, місто Нарва.


Тренінговий курс, Естонія

«INSPIRATION: Involving youthS in Project and Inclusion RATIONal activities» Final. Екватор! Ось і екватор нашого проекту! Це день, коли половина нашого тренінгового курсу вже пройшла і залишилось стільки ж. З цього дня можна починати відлік до завершення, адже після цього усі дні, йдуть як секунди.


Тренінг-курс, Естонія. Старт курсу.

«INSPIRATION: Involving youthS in Project and Inclusion RATIONal activities» Start. Ввечері 6 грудня, стартував тренінговий курс «INSPIRATION: Involving youthS in Project and Inclusion RATIONal activities», організований ГО «Особый мир» разом з партнерськими організаціями із 8 країн.


Молодь змінить Україну

МЗУ – "Молодь змінить Україну" – власна ключова довгострокова програма Фонду родини Богдана Гаврилишина, заснована у 2012 році. Програма спрямована на підтримку активної, професійної, патріотичної молоді, яка сформує критичну масу людей, здатних трансформувати Україну в майбутньому. Ініціатор та ідейний натхненник програми Богдан Гаврилишин був переконаний, що потенціал України є надзвичайно великим завдяки людському капіталу і природним багатствам. Але для того, щоб країна максимально використала цей потенціал, потрібна трансформація всіх органів влади, економічної і соціальної систем, політики щодо навколишнього середовища. «Я хотів показати молодим людям: якщо вони мріють про великі речі, наприклад, змінити Україну, та не знають як – хай научаться і зроблять. Треба багато волі – і це


Медіаграмотність в маси!

Медіаграмотність в маси! Бути медіаграмотним – бути в тренді! 12 червня 2019 року вмісті Хмельницькому відбувся тренінг «Бути медіаграмотним – бути в тренді!» для школярів старших класів, студентів з різних районів Хмельниччини. Захід був проведений як результат втілення проекту після навчання по програмі "Молодь змінить Україну" фонду родини імені Богдана Гаврилишина. Навчання проходило під керівництвом тренерки з медіаосвіти – Процюк Наталії Юріївни. Мета проведеного тренінгу – допомогти навчитися школярам та студентам компетентно «споживати» ЗМІ та вміти створювати свій власний якісний медіа-продукт.


Mind my art

В житті кожен відкриває для себе нові горизонти і намагається знайти себе. Не всім це вдається, хоча якщо бути точніше не всі хочуть, адже "Той хто шукає- завжди знайде". Так завдяки молодіжному обміну "Mind my art" у рамках програми "Erasmus +", який проходив у Грузії (Кобулеті), 50 осіб з 8 країн спробували відкрити себе і свої таланти іншим а також знайти щось нове. Початок був не з легких, всі різні зі своїми світоглядами, культурою та традиціями. Та пізнавши краще один одного, виявилося що всі говорять не на своїй рідній мові, а мовою творчості.


Mind My Art. Would You?

Молодіжний обмін «Mind My Art. Would You?»! Громадська організація «Подільське екологічне товариство» є партнером низки міжнародних молодіжних обмінів у рамках програми Erasmus+, що фінансується за підтримки Європейської Комісії. З 3 по 6 вересня у Тбілісі, Грузія відбулась попередня зустріч представників 8 країн (Україна, Азербайджан, Вірменія, Грузія, Франція, Англія, Кіпр, Туреччина) з метою підготовки та організації проведення молодіжного обміну.


Training course COMPASS

Міжнародний тренінговий курс. 17-25 серпня 2018 року, Нарва (Естонія). Курс націлений на розвиток компетенцій молодіжних працівників у сфері роботи з аудиторією різнорівневих соціальних проектів.


Let's be active together FINAL

Ось і підійшов до кінця наш молодіжний обмін який проходив з 14-21 квітня в Нарві (Естонія). Мета проекту - обмін досвідом у соціальній, волонтерській сфері, робота в інклюзивних групах ну і звісно знайомство з учасниками з різних країн, а також культурою країн, яку вони представляють.


Програма Еразмус+

«Let's be active together»! Новий обмін, нові можливості! У Києві відбулася попередня зустріч учасників молодіжного обміну, який буде проходити у Естонії, м. Нарва в період 14-21 квітня.

First Previous 1 2 3 Last


 


csdp.org.ua

Сайт розроблено завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012 рр." site