Mind My Art. Would You?

 

Молодіжний обмін «Mind My Art. Would You?»!

Громадська організація «Подільське екологічне товариство» є партнером низки міжнародних молодіжних обмінів у рамках програми Erasmus+, що фінансується за підтримки Європейської Комісії. З 3 по 6 вересня у Тбілісі, Грузія відбулась попередня зустріч представників 8 країн (Україна, Азербайджан, Вірменія, Грузія, Франція, Англія, Кіпр, Туреччина) з метою підготовки та організації проведення молодіжного обміну.

Найближчим часом, члени нашої організації братимуть участь у черговому міжнародному молодіжному обміні «Mind My Art. Would You?», що проходитиме у місті Кобулеті, Грузія з 6 по 13 жовтня 2018 року.

У проекті візьмуть участь молоді люди з 8 країн, яким близькі теми соціального волонтерства, робота з інклюзивними молодіжними групами, а також проектна діяльність.

Основними завданнями є підтримка розвитку соціально-підприємницьких проектів, пов'язаних із мистецтвом. Іншою метою є заохочення молодих людей з різних країн та організацій до розробки та обміну думками, обміну досвідом та сприяння створенню молодіжної платформи для розвитку подальших ідей та партнерства у творчих сферах. Ми хотіли б ще більше заохотити учасників до спільної участі в культурі через мистецтво та зрозуміти подібність молоді у всіх країнах, незважаючи на культурний та геополітичний стан, і знати, що всі ми стикаємося з тими ж соціальними проблемами, які можна вирішити лише разом, беручи до уваги розглянути досвід кожного учасника.

Слідкуйте за нашими новинами на сайті!

 

 

* Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії. Зміст даної публікації / матеріалу є предметом відповідальності автора і не відображає точку зору Європейської Комісії.

 

 


 


csdp.org.ua

Сайт розроблено завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012 рр." site