програма Еразмус+

Сьогодні у місті Києві відбулася зустріч та знайомство учасників майбутнього молодіжного обміну "Працевлаштування та соціальне підприємництво».

Друга зустріч відбулась з учасницями з міст Хмельницький та Миколаїв. Марина, Наталія та Юлія розпочали з знайомства, а далі приступили до обговорення основних особливостей молодіжного обміну, що відбудеться 15-23 липня в столиці Естонії - Таллінні за підтримки Європейської комісії. Звісно активну дискусію викликало питання з підготовки до інтернаціонального вечора, на якому дівчата всього за  15 хвилин повинні встигнути познайомити учасників з інших країн світу з Україною! Не менш важливим для учасників обміну було питання щодо вітчизняного досвіду у напрямку соціального підприємництва, адже країна велика, тому в різних регіонах України існують суттєві відмінності у організації та функціонуванні соціального підприємництва. Дівчата обговорили наступні кроки підготовки до участі у молодіжному обміні та розподілили завдання, а що з цього вийде, дізнаєтесь згодом! До нових зустрічей з українською командою)!

Офіційний блог молодіжного обміну: http://efaseestonia.blogspot.ru

* Проект фінансується за підтримки Європейської Комісії. Зміст даної публікації / матеріалу є предметом відповідальності автора і не відображає точку зору Європейської Комісії.


 


csdp.org.ua

Сайт розроблено завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012 рр." site